Je ne comprends pas!

(Jag förstår inte!)

Usch, när man har kommit igång med bloggandet på riktigt, och sen gör uppehåll en vecka, då är det tamejfan ångest att komma igång igen. Så mycket man vill ha sagt, så mycket man har tänkt och vill berätta för allt och alla. Jag vet inte om jag orkar skriva allt, eller om du orka läsa allt, så vi får ju se vad det blir av det. Jag klandrar dig inte om du inte orkar läsa allt. Du är förlåten.

Förra veckan var det massa plugg som gällde. Hade nationella prov i franska förra måndagen. Snacka om att få sitt självförtroende kört i botten. Kände mig så fruktansvärt dålig. Illa. Sen flöt det mesta på ganska obemärkt. Solen och värmen gjorde att alla eleverna på min skola höll sig utomhus. Alltid lika trevligt. Fått lite färg i ansiktet i alla fall. I fredags var det fest i Kevlanche (Kävlinge, dock lite förfranskat). Tågen var sena, spårbyte två minuter innan avgång. Jadå, skånetrafiken i ett nötskal. Men trevligt var det. Kom aldrig riktig igång, var inte alls på festhumör, plus att jag var så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Tog sista tåget hem (förlåt Johanna!). Den resan kom att bli sjukt ball. Alex, du är inte riktigt klok någonstans! Kom hem, somnade innan jag lade huvudet på kudden. Lördagen spenderade jag på stadion med Toots o co. Malmö FF - AIK, sjukt ball match. Malmö vann för övrigt med 4-0 (dessutom hade jag världens bästa utsikt, och jag snackar inte om gräsplanen). Söndagen spenderade jag med mitt franskalexikon. I 10 timmar satt jag med helvetet och försökte göra en uppsats som jag dessutom skulle lära mig utantill. GREAT. Och idag var jag i skolan. Var det bara min skola i hela Sverige som inte var lediga idag? Lite surt var det allt, men så är världen inte heller särskilt rättvis.


En till storhelg jag INTE firar. Hela mitt andra gymnasieår känns såhär långt lite smått som ett fiasko. Jag missade Halloween för att jag var i Italien, så det kan väl vara godkänt. Lussevaka blev det inget av. Jag hade prov dagen efter, med andra ord var det inte ens tanke på att festa. Julen kändes inte alls som vanligt, även om jag fick ovanligt många julklappar. Nyår ska vi inte ens tala om. Visst, jag hade väl trevligt, de första timmarna. Trettonhelgen brukar vara upplagd för fest, men nej, jag satt hemma. Sportlovet? Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde då. Sov, kanske. Påsk? Ptja, jag satt här, framför datorn. Här var inte ens påskpyntat hemma. Och nu valborg. Gissa vad? Jag sitter hemma. Alla mina vänner är där ute, framför brasorna. Dricker, är sociala, skrattar och ler. Jag sitter här, och jag börjar tamejfan undra varför. Varför är jag inte där ute med resten av folket? Jag var inte bjuden helt enkelt. Och jo, jag kallar dem fortfarande mina vänner, för jag frågade inte rakt ut om jag fick följa med, feg som jag är. Jag ville så gärna fråga om jag fick haka på, men något i mig sa bara stopp. Jag kunde inte. Jag vågade inte. Tänk om de sa "nej"? Jag hade inte klarat det. Jag är inte så bra på att ta ett nej. Då sitter jag hellre här, i min ensamhet och tycker smått synd om mig själv. Jag blir mest arg på mig själv när jag gör så. Tycker synd om mig själv. Jag har egentligen ingen som helst anledning att tycka synd om mig själv. Det här är självvalt. Jag kunde faktiskt varit ute i bättre tid med att fråga alla vad som skulle hända till valborg. Men nej, Malin "fröken feg" Johannesson has done it again. Jag hatar det här. Det här får mig att känna mig ensammast i världen, och det vet jag mycket väl att jag inte är. Ändå finns det en elak känsla i magen som säger åt mig att jag inte är något värd. Att mina vänner inte frågade om jag ville haka på för att de inte tycker om mig. Vilken människa tänker så? Jag älskar de där töserna.


Där ute dansar eldarna i takt med vinden. Jag dansar i takt med tårarna.
Där ute skrattar ungdomarna åt livet. Jag skrattar åt mig själv.
Där ute finns bara de ytliga problemen. Jag vill också ha ytliga problem.
Där ute glöms vardagen bort. Jag känner mig bortglömd i vardagen.
Där ute välkomnas kvällens mörker. Jag hatar mörkret och dess skugor.
Där ute finns de människor jag vill vara. Jag vill inte längre vara jag.


Om jag sitter här länge nog, kommer ni att sakna mig då? Kommer ni att inse att jag inte sitter hos er och skrattar och ler precis som ni gör? Kommer ni att undra var jag tog vägen? Kommer ni ens bry er? Jag vill så gärna tro att ni skulle göra det, men dagar som den här gör det fruktansvärt svårt att tro. Jag vill vara en i gänget. Samtidigt har jag så svårt för det där. Jag känner mig lika ensam hur jag än gör. Inte ens med er fysiskt runt mig känner jag mig som en av er. Jag känner mig som en åskådare. Någon som bara råkar få sitta med er och höra er skämta om livets bekymmer. Någon som råkar få höra en och annan hemlighet. Jag känner mig som en inkräktare. Någon som tjuvläser någons dagbok. Jag känner mig en insekt som ingen egentligen vill ha nära, men accepterar ändå. För att jag är så patetisk. Så ensam.


Jag vill så gärna tro. Tro är vackert. Tro är numera överskattat. Tro finns inte min ordlista när jag mår såhär. Men det förstår väl inte du? Du ser inte, du hör inte, du förstår inte.
Jag är inte så jävla svår som jag kanske får mig själv att framstå som. Egentligen behöver jag bara lite närhet och massa kärlek. Precis som vilken människa som helst. För jo, så är det, jag är bara människa, och det är du också. Vare sig du vill det eller inte är vi PRECIS likadana i grund och botten. Skillnaden är bara att mina behov inte blir tillgodosedda.


Och nu hade jag tänkt gnälla på Skånemejerier (som om jag inte gnällt tillräckligt idag? Du är som sagt förlåten om du inte orkar läsa den här skiten).

Jag blir så jävla lack när Skånemejerier nu har fått för sig att sätta en plastkork på alla sina förpackningar. Det är så fruktansvärt idiotiskt så det finns ju bara inte. Vad hände med den globala växthuseffekten och EU:s mål att göra saker och ting bättre? Vet du hur mycket energi och material det krävs för att sätta en plastkork på VARENDA förpackning de ska sälja? Och sedan återvinningen. Plus att folk med reumatism inte kommer kunna öppna sina mjölkförpackningar. Det är diskriminering av funktionshindrade människor. Jisses, jag önskar verkligen att mannen som ligger bakom den här så kallade "uppfinningen" får tillbaka det här tiotusenfaldigt. Karma, min vän. Karma. Det du gör, ska du trefaldigt återfå. Jag hoppas att du får massa skit i framtiden och att dina lönecheckar blir skänkta till någon av världens miljöfonder. Jävla pucko.


Och nu ska jag sluta tjata och gnälla. Jag lovar. I alla fall för idag.


I nattens mörker.

DET LUKTAR SOMMAR UTE!!! WEEEEI !!!
Nu får vi hoppas att sommaren kommer på riktigt!!
Maha, glöm inte läsa dagens inlägg härunder.

Fröken Oorganiserad.

Från att ha varit lite lätt pedantisk till att bli fröken kaos är väl ingen större merit. Tvärtom är det ganska frustrerande. Jag brukade ha stenkoll, framför allt när det kommer till läxor och skolan. Jag hade alltid mina arbeten klara i tid, jag läste på mina läxor i god tid och jag var alltid i god tid till skolan. Någonstans försvann allt det där. Jag ligger efter en del just nu, och det är helt och hållet mitt eget fel. Tack och lov är skolan snart slut för min del. Vecka 19, dvs om två veckor, har jag nästan enbart dans hela dagarna. Iofs är det fruktansvärt långa dagar, men det kan det kanske vara värt om man slipper allt vad skola och läxor innebär!

Tillfälligheter och slumper är något jag har tänkt mycket på idag. Det är ju det som har format mig till den jag är idag, och det är det som kommer forma mitt framtida jag. Att jag hamnade i malmö, att jag hade turen att hamna i samma klass som de underbara människorna jag har privilegiet att träffa varje dag... det går inte att vara annat än tacksam. Och såklart alla andra underbara människor här i malmö. Speciellt du. Du sätter ett leende utan dess like på mina läppar. Du är värd varje sekund.

Hejdå Fröken Svår.

Seventeen is just a test.
Yeah and I would recommend,
that you live with no regrets.
And even if it seems,
like the world is crashing on you,
you shouldn't let it hold you down.
Shouldn't hold you back,
Oh no.

Don't worry you'll show them.
There's a fire in your eyes,
and I hope you'll let it burn.
There's a scream in your voice,
and I hope you will be heard.
There's a fire in your eyes,
and I hope you'll let it burn until you're heard.
You're heard.

Relax girl.
Turn down the lights.
No one can see you shining.
Relax girl.
It'll be alright.
No one can stop you if you try.
Point of rhythm is the fall await in time,
to listen to the beating in your mind.
Remember if you will seek then you shall find.
Seventeen ain't so sweet - The Red Jumpsuit Apparatus.

I love it, I love it, I love it. Musik....
Musik är... allt. Receptfri antibiotika mot livets onda. En osynlig vän och vägledare. Musik är medicinen som botar allt, den enda legaliserade drogen.

Jennie, fan vad glad jag blev när du ringde! Du betyder fortfarande massor!
I helgen ska jag o töserna röja hos Johanna, maha! Ska bli sjukt nice.

Brister?

Sömnbrist. Orkbrist. Motivationsbrist. Syrebrist.
Brist på glöd. Brist på hopp. Brist på vilja och livsglädje.
Överskott? Likgiltighet, hopplöshet, dimma och ångest.
Ickeexisterande? Tidsperspektiv.

Passande nog hade vi besök av ungdomsmottagningen på skolan idag. Mycket givande, må jag få påstå. Mamma ska ringa dit imorgon. Kanske skulle passa på att träffa kuratorn då också? Jag misstänker starkt att jag behöver hjälp som ingen närstående möjligen skulle kunna ge mig. Ett objektivt perspektiv. Tål att tänkas på. (Som om jag inte tänker tillräckligt?).

Tack till er som stöttar. Ni vet precis vilka ni är!


Och du glömde bort mig lika fort som våren försvann?


Ut&In eller Upp&Ner?

Märkliga känslor löper amok. Jag vet inte var jag är halva dagarna. Det är precis som om jag sitter fast i en dimma tjock som gröt. Jag irrar runt. Letar efter en fast punkt att fokusera på. Plötsligt kommer en bris och rör om i smeten och min fokuspunkt försvinner. Onda cirklar. Allt börjar om från början. Det känns som om min mage är vänd ut och in, som om hela jag är vänd upp och ner. Onaturliga kroppsliga positioner, galna tankar. Ett virrvarr av galenskaper. Var är jag? Jag vet ju var jag är fysiskt, SÅ borta är jag inte. Men var är JAG? Rösten i huvudet som säger åt mig att gå och gömma mig? Vem är det? Är det "jag"? Eller har jag flera "jag"? Jag orkar inte. Det här driver mig till vansinne. Jag vet bara att om det inte händer något snart kommer jag få spel. Vad händer då?

Fruktansvärt tråkig helg, förövrigt. MSN är det enda konstanta i mitt liv just nu. Söndagen spenderades i skolan. Närmare 5,5 timmar dans... UTAN mat. GREAT. Malin utan mat = mardröm. Och idag fick jag ett mindre psykbryt i skolan. Vem kom på den otroligt idiotiska idéen att sätta TVÅ lärare till kompositionsklassen? Korkat. Man vet ju inte vem man ska lyssna på.

SMYGREKLAM:
Jazzrepertoar: 21-22 maj 19.00 Palladium. 50:- ungdom (tom 26 år). 75:- vuxen.
Kompositionsföreställning: 1 juni 19.00 Heleneholms aula. GRATIS!

Allt är bara ångest. Till och med att skriva den här jävla bloggen är ångest. Jag vet att många av er förväntar er något bra att läsa. Sorry to disappoint you.

Ödets ironi. Karma? Varför måste du va så jävla svår?
(Jag vet att jag är likadan själv. Livets ironi. De högre makternas sätt att visa att man inte ska jävlas med allt och alla).

Gravitation?

Hade det inte varit för naturens lagar hade jag nog svävat ett par meter över luften nu.
My eyes are set on you, hun'.

Magont.

Hur många sorters magont kan man ha samtidigt? Idag hade jag fyra på en och samma gång. Det var ganska frustrerande, men å andra sidan.. har man redan ont så gör det väl inget om det gör lite extra ont? Och på tal om smärta så har ju Alex piercat nacken idag. Så sjuuukt snyggt blev det, men du såg allt lite rädd ut där du satt i stolen. Det är nästan så att man funderar på att göra det själv. SÅ snyggt blev det. Oh my. Och på tal om Alex så satt vi på skolgården innan idag och lapade sol. På bänken bredvid oss satt ett helt gäng killar och snackade om sex. Jag tror ALDRIG jag har skrattat så mycket åt en konversation i hela mitt liv. "Och där ligger vi, och så frågar hon sådär mysigt vad jag tänker på. Men saken är den att jag ligger och tänker på saker som inte alls har med sammahanget att göra. Vadå? 'Skulle vi spela fotboll ikväll?' Det kan jag ju inte säga till henne".  Asså, har en tjej inte haft komplex INNAN det där samtalet så lär hon ha det efteråt.

Och så blev det genast väldigt jobbigt, det där med vad jag ska kalla honom här i bloggen. Vill inte direkt skrika ut namn, jag vet ju inte om han läser det här. Dödläge.

En enda låt, sen rann tårarna. Men jo, den var klockren.

9 veckor kvar till sommarlov, thank GOD.

Är trött på mitt bristande självförtroende. Vill kunna gör vad jag vill, när jag vill, utan att känna mig dum.

Och förresten så var det nervositet, mensvärk, fjärilar och skratt som gjorde ont i magen samtidigt... Om du nu undrade hur jag fick det till fyra.

Gult kort.

Nu i fotbollstider (och hockeytider för den delen) så kom jag otänkt att tänka på "Gult kort", fast om man översätter det till engelska så blir det Yellowcard, och yellowcard är bland de mest sönderspelade artisterna på min dator just nu. Ocean Avenue, ftw!

Hm, om du just fattade något av det där... Congratz.

Då var skolan igång igen då. Megaångest. Fick dessutom mitt första IG någonsin. Jag skyller dock på att provet var alldeles för svårt, att vi gick igenom allt för fort och att vi bara fick en veckas förvarning. Men det är ändå hårt. Nu ska jag fan vara ett plåster i röven på min lärare och tvinga henne att lära mig allt som behövs inför nationella...
"Sikta mot månen. Missar du, hamnar du bland stjärnorna" right?.
Fast det var ändå skönt att vara tillbaka i skolan. Tjejer, har ju saknat er!
"De é BAO:RA å trao:va" SÅ ball.

Dansen... faktiskt saknat det. Hade en bra lektion idag, och jag hatade inte min lärare en enda gång under hela lektionen (vilket är en klar bedrift). Kompositionen var väl helt okej den med. Eller ja, jag höll på att mosa stackars Sandra under mig, och Aulikki måste varit hög på något. Men i övrigt så xD

Och så var det det där med.... honom. Jag lovade ju mig själv (IGEN) att jag skulle ge fan i det där. Men nej. Inte det. Du förgiftar mina sinnen, killen. Du gör mig fnittrig och glad. Du gör mig full av överskottsenergi. Du gör mig full av hopp.

Jag vill, men jag vågar inte.
Jag vill inte, är det värt det?
Jag vill, du ler ju så vackert.
Jag vill inte, vem är du?
Jag vill, livet är på tok för kort.
Jag vill inte, om du släpper min hand.
Jag vill, om du lovar att stanna.
Jag vill inte, för jag vet att du kommer gå.

I KNOW, jag överanalyserar igen. Get over it. Jag är sån. Trodde du visste?

Jävla fjärilar.

I vanliga fall brukar jag bli sur när jag får sms mitt i natten, men efter nattens sms somnade jag med mycket lättare andetag. Förlåt för mitt lilla teatraliska pms-utbrott.

Det har blivit mycket nattbloggande de senaste dagarna. Man har en tendens att vända på dygnet när det är lov. Ikväll har jag dock anledning att vara uppe fortfarande! Jisses säger jag bara. Jag trodde magen skulle vända sig ut och in. Fjärilarna väckte du också. Fan ta dig. Jag har inte tid för sånt xD Inte för att jag för en sekund tror att det är något i den stilen du letar efter. Jag vill inte bryta magin genom att gå o lägga mig...
Hrrm, okej, nu ska jag sluta jiddra.

Haft en riktigt soft dag. Bara tagit det lugnt. Blev bara en kort promenad idag. Mycket kallare ute än igår. Men igår gick jag ändå en och en halv timme, så jag tyckte det kunde räcka. Får se om det blir lite sol imorgon så jag kan ta en riktigt lång tur. Det har regnat idag, och det märks att det börjar bli vår, för det luktar så gott när det har regnat då. Varm asfalt och blött gräs.

You can't prevent what you can't predict.
Du tog mig på sängen, som man brukar säga. Oh I wish.

Jag har blivit SÅN lunarfjant så det finns ju bara inte. Hrrm, hint på att man kanske borde skaffa sig ett socialt liv, kanske? Tål att tänkas på. För övrigt har jag galet lite att berätta idag, men vafan. Det kommer säkert imorgon... Eller ja, senare idag, rättare sagt.

Duscha lugnt ! (som Johanna så vackert säger).

Och här sitter jag...

Jag väntade på dig, men du dök aldrig upp. Silly me, som trodde att jag var viktig.

Glad Påsk, idiot.

April Sixth

Tekniskt sett är det faktiskt sjunde april nu, men det var inte poängen. Bandet April Sixth är nya favoriter. Terapi för hjärtat. Terapi för själen.

När man ska gå in ett par nya skor får man oftast skoskav. Då väntar man ett par dagar med att använda sina nya skor, och använder istället sina gamla favoriter. Problemet är bara att när du sen tar på dina nya skor igen känns fortfarande skoskavet fastän såret är borta. Så känns det även med dig. Du. Hjärtskav. Sen kommer man in i sina livsrutiner utan ett ljud från dig på några dagar. Kroppen glömmer bort dig. Sen, helt utan förvarning, kommer hjärtskavet igen. Minnet får näring, det ytliga läkta såret blir ett köttsår. Och det är mitt eget fel som tvunget måste...
 
Det visade sig att jag har gått ner ett par kg. Undra hur länge det håller sig såhär den här gången? Det känns så sjukt bra. Jag MÅR bra. Jag känner mig värd något. Någon. Nu kanske jag snart passar in bland er andra? Mina å så vackra vänner. Kanske jag kan få känna att inte bli bortglömd bland er när vi hälsar på nya människor? Kanske kollar de för första gången en andra gång åt mitt håll? Och ja, jag vet att dåligt självförtroende/dålig självkänsla är en osmickrande sida hos en människa, men den senaste tiden har den varit så stor och märkbar hos mig att jag måste få ut det ur systemet.

It's like the wind. I can't see it, but I can feel it.
En känsla av frånvaro. En känsla av murar och betong.
En känsla av instängdhet och klaustrofobi.
Hopp om närvaro, samvaro och besvarade känslor.
Hopp om en framtid och nya minnen.
Hopp eller Hoppa?

Stjärnklara nätter? De finns inte här.

När staden tystnar.

Ojoj vad jag har varit dålig på att skriva blogg den senaste tiden. FY Malin.

Läxor, läxor, läxor. Ehm... de kallar den här veckan "påsklov" på rektorsexpeditionen. Riiiight. Mycket lov jag har fått, jag menar. Jag har två prov första dagen efter lovet. Jättekul. Verkligen. Och innan lovet var det ju helt hopplöst mycket att göra. Men snart är det slut. Vecka 19 tar helvetet slut. Dans for life <3

Vecka 13 (dvs förra veckan) fyllde Tessan och Alex 18 år. GRATTIS TJEJER. I måndags fyllde Toots 18 år. GRATTIS! I fredags hade de vääärldens fest, och jag hade så galet kul!
(Jag kommer hoppsandes med ölen i handen och skriker "SKÅÅL POJKAR" till honom och
hans kompis)
Han: "Du är full!"
Jag: "Näädå"
Han: "Hur full är du?"
Jag: "Jag kan i alla fall stå!"
Han: "Ska vi strula?"
Jag: * kramar honom, ler, och springer därifrån *. BRA MALIN!!!

Träffade en kille på festen som höll på att skrämma ihjäl mig. Han hävdade bestämt att han hade varit hemma hos mig. Han visste precis var jag bor, vad jag heter och vad min MAMMA heter. Eeeehm. Efter typ, tjugo minuter trillade poletten ner. GRATTIS malin. Det var ju Stefan som var hemma hos mig för typ... ett år sen(?). Han har skaffat skägg och allt. Blivit hur söt som helst. Världen är bra liten. I övrigt så var det en överball fest. Alla verkade ha jättekul. Låg platt fall hela lördagen (haha, undrar varför?).

Söndagen, ja då åkte jag till simrishamn, med halva mitt hem i väskor. Och så smidig som jag är så ramlade jag på tåget och satte mig på elementhelvetet. Jätteskönt. Inte. Jag är VÄLDIGT blå vill jag lova. Fast tja, det börjar bli gult nu, lagom till påsk, hrrm. Spenderat min tid i simrishamn med att ha gjort läxor, kollat på tv, terrat mina syskon och träffat några gamla vänner. Ni ska veta att ni simrishamnstjejer fortfarande betyder en massa mycket!
CASSANDRA BENGTSSON ! Du får ALDRIG skrämma mig på det viset mer. Tacka fan för din skyddsängel. Hade du försvunnit hade jag nog inte vetat vad jag skulle ta mig till. Jag älskar dig så mycket, VIP, du vet ;)
Var och hälsade på farmor ocg farfar en sväng också. Alltid lika trevligt, och man går alltid hem lika mätt! Haha.

Idag fick jag skjuts hela vägen hem till dörren av pappa. Han skulle hämta en TV. Kalas. Jag somnade i bilen = ont i nacken. Skönt att vara hemma i Malmö igen. Ska få sova i min egen säng i natt, tack o lov.

Och JO, vi reagerar fortare på ljud än ljus, fastän ljuset färdas mycket snabbare än ljudet. Jag har bevisat det, så håll tyst! Haha. Jag borde verkligen skaffa ett liv utöver läxorna.


Stadsbussarna. Jag vet att vissa har saknat mina skriverier om bussarna, haha. Men nu har jag liksom inte åkt stadsbuss på nästan en vecka. Och mitt minne är lika bra som en guldfisks, dvs obefintligt. Däremot kan jag berätta om busschauffören som vägrade släppa på kvinnan med barnvagn. Han vägrade öppna dörren för henne, av någon anledning, och folk reagerade (FÖR EN GÅNGS SKULL) på detta och började skrika på honom att öppna dörren. Men idioten till chaufför bara stänger de främsta dörrarna o kör. Och lämnar den stackars kvinnan med barnvagn och bebismage på hållplatsen. Vad är det för JÄVLA stil? Sånt gör mig riktigt arg.


And here it gets deep!

En dag; vilken som helst.
En dag som alla andra.
Samma visa, samma vanor.
Livet går i cirklar.
Försök bryta mönstret,
du skapar bara nya.
Och om alla går mot strömmen,
går alla på samma håll igen.

Det är inte lönt att försöka sticka ut ur mängden. Till slut gör alla det, eller rättare sagt; Ingen.
Jag är tydligen en sån människa. Som smälter in. Som ingen kommer ihåg första intrycket av. Ganska sorgligt egentligen. Är jag inte mer färgstark än så? Är jag bara ett namn på ett ansikte man glömmer bort i slutet av dagen? Illa. Men det är väl mitt öde, I guess.



Och NU ska jag sova... Glöm inte läsa min hyllning till FOB här nedan ;)

Fall Out Boy!

MOTHERFUCKIN' F.O.B! ?
Jag vill beskriva hela kvällen 21/3 i detalj för att alla ska få en hum om hur jävla underbart det var, men jag vill inte förstöra alla intryck och händelser för mig själv. Vi kan ju hålla det vid att det var en helgalen kväll, och jag hade gjort vad som helst för att få en kväll med Pete (som btw är myyyycket hetare IRL än på bild, och det säger inte lite!). Resorna, köandet, bandtröjor, förbandet, alla trevliga människor, öl, kameror, dans mellan banden, tjejstrul, bröst och mer dans. Killarna hade nog mer kul åt det ;P

Bästa kvällen på jävligt länge! Tack Tjejer!