Att gå på solsken.

Solen har gjort en efterlängtad comeback! Efter ett par tre månader fyllda av snö, tö och mer snö utan en glimt av solen känns den otroligt välkommen. Dagarna har också hunnit bli längre och snön är nästan ett minne blott.

I höstas trodde jag att jag aldrig mer skulle få se de skånska slätterna vara täckta av snö pga allt prat om växthuseffekten, klimatet och COP15. Jag har försökt njuta av snön de dagar då jag helst hade velat ställa mig och skrika fula ord åt vädergudarna. Jag har till och med åkt pulka!

Jag jonglerar fortfarande en massa. Ibland är det svårt att ha alla bollar i luften. Just nu prioriteras Jesper, jobb i DK, skola och mitt nya deltidsgig i Sverige; Tupperware. Japp, du läste rätt. Tupperware är på tapeten igen och jag älskar deras produkter. Nu ska jag bara komma igång ordentligt. I can't wait! (Vill du ha ett party så hör av dig! Det kostar inget och det är inget köptvång.)

Nu ska jag återgå till att sätta mig in i Guerrilla Marketing (google it!). Det är inte lätt att vara kreativ på beställning, men det ska nog fan gå!

På återseende

Jag saknar dunkadunka. Någon?