Ett stilla fallande snö.

I slutet av förra helgen tänkte jag skriva nått mysigt om att vakna till snö, litet och busigt fallande en lucia vilken som helst. Föga anade jag att veckan som kom skulle föra med sig en halv meter snö och snökaos som heter duga. Kollektivtrafiken har varit katastrofalt bristande, och ibland undrar man om inte det borde finnas en hel utbildning för att få lov att köra i detta väder. Ett par timmar på halkbanan kan ta sig i ----.

Jag fyllde 20 härom veckan också. Grattis till mig.

Mina damer och herrar! Det börjar närma sig, dagen D. Det blir inte bara ett nytt år om 9 dagar, jag flyttar också hemifrån, och jag blir sambo med världens mest underbare Jesper! Det känns helt ofattbart bra, och tiden kan inte gå fort nog fram tills dess! Jag är snart färdigpackad dessutom. Att leva i lådor är inte särskilt kul, men åh! Snart får allt komma på plats igen, i vårt hem.

Det är de små tingen.

Idag fick jag min nya kalender för 2010 med posten. Den är om möjligt ännu snyggare i verkligheten än på bild! De som känner mig vet att jag lever efter min kalender, särskilt då jag gärna åtar mig 20 projekt åt gången. I denna kvadratiska dröm får jag plats med allt jag behöver skriva, jag har valt till en "att göra"-lista, och så varnar den i god tid inför mors/farsdag osv. Detta är andra året i rad jag unnar mig min favoritkalender lagom till min födelsedag. Vad jag betalar för kalaset? 275:-, och då ingår ALLA kostnader, även frakt. Kolla in www.personligalmanacka.se med en gång! 10-14 dagar, sen dimper den ner i brevlådan. Jag är supernöjd!


Ett hem.

planlösning



Mina paint-skills är fan inte att leka med. Ungefär såhär kommer jag att bo med älskling. Med stora reservationer för att proportionerna är lite fel. Alla rum är typ kvadratiska, om jag inte minns fel. Högst troligen kommer det att bloggas en del om inredning (läs: IKEA) och flyttning den närmsta tiden, särskilt då jag har tentan avklarad och jag mestadels jobbar helg eller ett par kvällar i veckan för tillfället. 

Vi beställde för övrigt en soffa idag, och har dessutom bestämt oss för ett riktigt snyggt tv-möblemang som inte ruinerar oss totalt. Detta är så mycket roligare än jag trodde att det skulle bli! Woho!