Att bli vuxen.

Tiden går alldeles för fort. Det är för få timmar på en dag. Löven hinner knappt bli eldigt röda förrän de faller av och blåser bort. Skolan hinner knappt börja förrän det är dags för tenta och adjö. Jag trodde att "tiden går fortare ju äldre du blir" var en dålig klyscha, likt 'det var bättre förr'. Tji fick jag. Träden har inga löv kvar, imorgon är det tenta och snart är det julafton. Var det inte sommar alldeles nyss?

Om 10 dagar passerar jag tonåren för gott. Jag fullföljer steget att vara myndig i den mån att jag får lov att gå på Systembolaget. Det känns bisarrt. Det innebär att jag inte längre har någon rimlig anledning att bete mig ovuxet. Från och med 9 december är jag vuxen. Detta firar jag med att jobba på själva födelsedagen, samt med att flytta hemifrån vid årsskiftet. Jag och Jesper blir sambos på heltid i vår alldeles egna tvåa belägen i Eslöv. Det är ett stort projekt att flytta hemifrån. Det är mycket som ska tänkas på, mycket som ska införskaffas och mycket pengar spenderas.

På tal om Jesper... Jag älskar dig. Du gör mig ofattbart lycklig! Jag kan inte tänka mig en vardag utan dig, och varje stund du är från mig känns som evigheter. Jag har älskat att komma hem till din trygga famn i en dryg månad, och kan inte över huvud taget bärga mig tills jag får göra det varje dag framöver. Det finns ingen annan som kan få mig att känna den totala trygghet jag känner hos dig. Ingen annan får mig att glömma att jag har haft en dålig dag så fort som du. Du är underbar och jag älskar dig!

Det är dags att gå till sängs. Jag har en lång dag framför mig imorgon med tenta, danskakurs i DK, soffshopping osv. Jag återkommer, förhoppningsvis snart. Jag är aldrig långt bort egentligen.