Sömnlösa nätter.

Jag tror jag har provat alla knep som finns. Men min sömn är totalrubbad. Jag väcker mig själv när jag vänder mig. Jag drömmer så hemska mardrömmar att jag inte vill somna igen. Jag hostar. Jag vrider mig ännu mer. Blir varm. Hamnar i någon sorts dvala. När tar helvetet slut? Jag behöver riktig sömn, och jag behöver det nu, innan mina ögon hoppar ut ur sina hålor av sig själva. Skönhetssömn? HA! Det märks minsann att jag inte har sovit så många timmar de senaste dagarna.
Youtube och Myspace är mina nya bästa vänner. Nätterna går fortare med dem. Och kaffe. Kaffet gör så att man glömmer bort att man ens var trött från första början. Skiitbra. Du borde testa. Man blir lite speedad. Lightvariant för dig Nelai, som inte tål morfin och allt ;)

Sportlovsveckan är snart slut. Det är ångest. Den liksom bara försvann. Och jag som lovade mig själv att läsa ut engelskaboken. Damnit. Jaja, får väl försöka ta det imorgon. På fredag bär det av mot Tessan <3

FYRA VECKOR KVAR TILL FALL OUT BOY ♥

Du.... DU! Du förstör hela min tankeverksamhet. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.
Att prata med dig känns så märkligt, men att inte prata med dig alls är tortyr.
Jag hade helt glömt bort hur din röst låter.
FAN,FAN,FAN,FAN,FAN,FAN,FAN,FAN,FAN! Det skulle ju inte bli såhär.

Veckans bästa tv-citat:
"No, no. You don't understand. I love you. I am IN love with you."
Peyton, One Tree Hill.

Snökaos. Snö överallt. Om tåget inte går imorgon börjar jag nog gråta. Saknar min säng.

Jag tror jag har hittat världens ände. Simrishamn, stavas det.
Välkommen till Simrishamn. Det du inte vet om dig själv, vet alla andra.

Alex, världens ballaste kille.

En hyllning, fastän du är lagom knas ibland. Men jag tycker om dig ändå! ^^

http://www.youtube.com/watch?v=PH_M__Sv6Y8


MER KRAMAR ÅT FOLKET!

Man mår så sjukt jävla mycket bättre av en kram. Det kan göra hela min dag! Det behöver inte vara någon särskild människa, bara den där känslan av närhet gör mig varm (och värme behövs alltid). Blev så glad när jag kom till skolan idag. Pyntat med rosa och röda hjärtan överallt, och såklart alla pilar i hela skolan som pekade mot Pussrutan i stora entren ^^. Benjamin o co stod för Alla Hjärtans Dag-Teckningtävlingen och godisutdelning. Ebba och Sara stod för Puss-utdelning (de smetade på nytt rött läppglans heela tiden och pussade ALLA på kinderna, plus att de var väligt söta i sina porriga "sjuksköterska"-dräkter). Jag tror att de var det mest uppskattade inslaget på hela dagen, iallafall hos killarna! Och så bjöd Nelia på godishjärtan på naturkunskapen! Åh, förresten! Calle är tillbaka nu :D (han fick barn för några veckor sen, så vi har haft vikarie de senaste två veckorna). Calle har alltid världens skönaste kommentarer och förklaringar på det han ska berätta om. Dagens citat: (vi pratar om skelett och leder och om hur skelett är levande vävnad) Jaa, och ungen i mammans mage är som en liten parasit som suger åt sig all näring från mamman. Ungen suger också åt sig av skelettcellerna, och därför blir mammas skelett svagare under graviditeten. Vi har saknat dig Calle!
Soft vecka har det varit såhär långt. I måndags hade jag bara en lektion på morgonen, sen var jag ledig resten av dagen. Igår hade vi kulturhistoria på morgonen, och som vanligt var vår sexistiske polske homosexuelle lärare Andrzej Ferber (hur stavas hans namn? :P ) i full fart. Kan ni inte kalla mig Gördis? kläckte han ur sig med sin polska brytning, när vi pratade om Barockens danskoreografer. Skiitbra. Sen fick vi se Lysistrate (istället för att ha Jazzlektion). Musik-teaterklassen stod för underhållningen. Cosima var LÄTT bäst som överkåt sextörstande man! Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! De andra var också grymt duktiga! Hade sen komposition. "Klassfotoposition" om 10 år? Hahaha. Nelia, om du gifter dig för pengar, NÅGONSIN, så ska du veta att jag alltid är i behov av nya skor ;) I will always love you!
Var på skolans musikal med mamma på kvällen. Det är sjukt vilka talanger det finns på min skola! Blir helt stolt xD Löjligt, kanske. Men dock. Och idag har dagen bara flutit på. Kändes verkligen inte som att jag gick till halv fem idag (vilket jag gjorde), men det berodde nog mest på att vi började en lektion senare idag.

Dagens Buss!
Jag, som den latmask jag är, åker buss till skolan om morgnarna fastän det hade tagit mig 20 minuter att gå. I vilket fall som helst så stötte jag idag på en ursöt kille på bussen. Som vanligt var det mycket folk och vi stod ganska trångt. Men så blev ett säte bredvid oss ledigt två hållplatser innan jag skulle av (jag åker 3). Han log och visade en gest som sa "Varsågod och sitt", och jag gjorde samma gest (exakt samtidigt) eftersom jag ändå skulle av strax därpå. Då blev det ett sånt där pinsamt ögonblick då våra ögon möttes och vi båda brast ut i gapskratt. Det var faktiskt ganska mysigt, och ett helt underbart sätt att börja dagen på.

Dagens Puss!
Ja, inte ens jag undslapp Ebba och Sara idag. ALLA hade röda pussmunnar på kinderna hela dagen. Ganska gulligt faktiskt.


Och i övrigt är jag fortfarande förkyld och hostig. Måtte det försvinna snart! Det är ju fest på fredag, eller hur Toots? ;) 70-talstema och allt :D jääh, det ska bli hur grymt som helst. Och sen är det LOV! :D Wiihii. Jag kommer ha huuur tråkigt som helst, men det skiter jag i. Jag behöver en vecka fri från samhäll (okej, inte lektionen kanske, men Magnus!), kulturhistoria (det borde vara olagligt att dra sexskämt klockan åtta på morgonen) och dans (min kropp är redan trött pga hostan). Och om allt går som det ska så äger jag en ny mobiltelefon på tisdag :)

Och nu väntar sängen! Mitt rum är pisskallt, men det skiter jag i, för jag har världens skönaste säng :D

70's

Min outfit till fredag. Visst ser det lite 70's ut? ;)
Jag gillar det iaf :D
Men mitt hår ser rött ut igen :S
Det är det INTE.
GLAD ALLA HJÄRTANS DAG till alla er söttokar som jag inte redan sagt det till.
Speciellt till dig. Du med stort D. Du betyder mer än du tror.
Tack för rosen Alexandra!
Tack för er kärlek, töser!
Tack för mig, och godnatt.

Lättretlig? Jag? Nääädå.

Okej, det är nu jag brinner av. Så jääääääävla omoget. Det märks verkligen att du är yngre än jag nu. Fast å andra sidan, det finns både killar och tjejer i min ålder som gör likadant. Och egentligen är jag en liten hycklare just nu, men DOCK. Hon ska sälja sin "jävla kuksugar MCR-biljett" ENBART för att "de har fått för mycket publicitet" och "de har blivit så jävla mainstream". My Chemical Romance är ett BRA band, oavsett om de har fått mycket publicitet eller inte. Att gå på deras konsert kommer ju att bli världens grej, men nej, det kan man ju inte göra nu. Hon ska sälja biljetten hon beställde SEKUNDEN de släpptes, BARA för folk äntligen har fått upp ögonen för dem. MY GOSH! Kom igen. Och när jag frågade vad hon ville ha för biljetten (jag hade jättegärna gått) så sa hon att hon inte visste så jag erbjöd mig lite sådär snyggt att jag kunde tänka mig betala inköpspriset. Hon bara "fuck no, jag har fått erbjudande om 700 spänn". Jag är din "vän"? Men nej, nu ska du tjäna pengar på bandet du en gång AVGUDADE ? Jisses.

Jag medger, det är faktiskt roligare och lite mer "cred" att lyssna på ett lagom okänt band, men musiken blir ju inte dålig bara för att bandet slår igenom och får publicitet. Då är det detsamma som att man inte kan stå för vad för musik man lyssnar på, och kan man inte stå för det... Hur kan man då stå för den man är? Lite självkänsla, tack. Vet du vad det betyder?

Anyway. Skolveckan är snart slut... IGEN. Blivit sjuk... IGEN. Tjaa, det blir en lugn helg iallafall. Orkar inte dra Skåne runt för att hitta "den ballaste festen". Orkar inte dricka för att våga vara social. Det blir helt enkelt jag, godisskålen och TV:n i helgen. Det tackar vi för.
Ville också bara berätta att min mattelärare, Peter (he's kind'a hot!), måste va typ den coolaste någonsin! Han är i Tyskland denna och nästa vecka... Då kan man ju tänka sig att det är för att gå på konferens eller kanske semester rent av. Men nej.. han spelar in en skiva där! Och i vår ska han ut på turné lite här och var i norra Europa! (Tror det är Metal eller något. Han verkar vara rockig, med tanke på att han alltid klär sig i svart och hans tatueringar han har lite varstans ^^). Hur coolt är inte det liksom? Dessutom har vi världens sötaste vikarie när Peter är borta. Ida är störtskön, märks att hon är ung, och hon pratar nästa som oss andra ^^. Hon får oss att skratta konstant. Plus att hon är väldigt pedagogisk. Me like!

Well, that's it for now. Det blir kanske ett inlägg till senare ikväll. Vem vet? :)

Kvällens TV-tips är lätt Brainiac. NO-lektionerna hade ju helt klart varit favoritlektionen i högstadiet om experimenten hade sett ut på det viset! ^^. 20.00 Kanal 5. Check it out.

Scenskräck?

Jajo, uppsjungning om 5 veckor. Vadå? Jag är DANSESTET, vad ska jag kunna sjunga för? ALLA vill inte bli musikalartister. Isåfall hade man valt MusikTeater-linjen istället för dans. För det ingår faktiskt dans på den linjen. Men nej, nu har vi en sångkurs på vår linje som man måste få betyg i. Betyg = Uppsjungning. Det är ju så sjukt längesen jag sjöng. Fast nu ljuger jag ju lite. Jag sjöng massa i högstadiet (fördelen med att gå musikklass), och vi hade en annan musikkurs i ettan. Så jag har ju hållt igång mig lite i alla fall. Men dock! Jag ska alltså behöva stå och sjunga inför den här människan (helst solo för ett bättre betyg). Oh my. Jag kommer ju svimma. Eller nä, men få blackout i alla fall. Och det är inga lätta låtar vi har fått heller. Musikallåtar är aldrig lätta. Och när jag tänker på saken... så inser jag att om jag har såhär mycket ångest inför en liten uppsjungning, så vill jag inte veta hur det kommer att bli när jag ska söka till skolmusikalen. Jisses. Vad har jag gett mig in på?
Men jag älskar att sjunga, och jag hoppas att min röst håller, och att jag kan lära mig att dölja mina svaga toner jävligt fort. Min spricka är stor och hemskt falsklåtande. Gäller att jag får en låt som passar mig helt enkelt ^^

Anyway. Har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar min Dumburk? TV:n är nog det bästa tidsfördrivet ever. I love my TV. Hurt it, and I will hurt you. Jag är sån sucker för amerikanska såpaserier. Det finns verkligen inget bättre! Sitcoms i alla dess former. Vem behöver kompisar när man har en TV? (Fast okej, nu ljög jag igen. Det är därför man har en video så att man kan spela in allt man missar när man är social med sina vänner).

Jag måste bara för göra ett inlägg om mitt favoritämne också. Malmö Stadsbussar!
De nya bussarna är tamejfan helt jävla hopplösa. Jag blev så lycklig när vi fick in nya bussar även på mina linjer (jag bor ju inte i de finaste delarna av stan om man säger som så). Men de nya bussarna är som sagt hopplösa. Sätena är hårda, och deras lutning måste ha ritats av en balanslös människa. Ryggstöden ligger nästan ner, medan sitsen är lätt lutad framåt. Man glider ju av sätet så fort bussen bromsar in! Inte nog med det, där är ju bättre fart i de nya bussarna, plus bättre bromsar. Det vill säga, en jävligt billig biljett till månen, om du åker med 8:an en fredageftermiddag!
Kärlek? Obefintlig.
Värme? Utom räckhåll.
Du? Obegriplig.
Jag? Omöjlig.
Vi? Önskedröm.

Min kamera är fixad. Tack pappa! <3

Det är snart Alla Hjärtans Dag, eller borde jag säga Alla Rikas Drog? Ett kommersiellt jippo. Indeed. Ändå vill man inte vara ensam denna söta dag på året. Kärlekens dag. Ett stort skämt, om du frågar mig. Would you be my valentine? Jag älskar den repliken. Det finns ingen motsvarighet på svenska. Det låter bara smörigt då. Men tja, svenskarna snor ju allt annat från amerikanerna, så varför inte just den repliken?

Jag lovar att vi kommer läsa i tidningarna "Årets värsta suparhelg". För det gjorde det VARJE storhelg under hela 2006. Det var skrattretande. Som om det blir "värre och värre"? Det blir det inte, det blir bara mer uppmärksammat. Ungdomar har druckit sig redlöst berusade i alla år, men först nu har dom kommit på att "Oj, det är nog inte så bra att ungdomarna gör så". Jisses. Försök bota världssvälten och AIDS innan ni lägger alla resurser på att hälla ut ungdomars alkohol. Har ni poliser inget bättre fredagsnöje? Jisses. Skaffa en FRU eller MAN ffs, och åk hem o sätt på denne. Det borde ju klå nöjet att få hälla ut ungdomars alkohol. Låt "Dagens Ungdomar" få göra sina egna misstag. Jag har fått växa upp med orden att man lär sig av dom. Missade Reinfeldt det eller? Kom igen nu... Lägg resurserna på något vettigt!

Kärlek? Jag vet inte om det finns. Men det är en fin tanke, och den känns så bra ända ner i magen.
Synd att det bara var vinterkräksjukan.

(Glöm inte läsa det andra inlägget jag gjorde för mindre än en timme sen här nedanför.)

Vid tidens slut.

Asså, jag hade världens utskällning på gång här, men jag pallar verkligen inte skriva klart den. Den kommer sen. Typ... i veckan eller nått. Den är viktig för mig att publicera, det är därför jag inte har velat skriva "vanlig" blogg på så länge.
Pappa, jag älskar dig. Mamma, jag älskar dig. Tack för att ni finns.

Tiden smiter förbi, nästan obemärkt. Det är redan den femte februari. Oh my. Skolan flyter på. Jag har gjort mina val inför tredje och sista gymnasieåret. Tjejerna betyder mer än någonsin. Simrishamn känns längre bort än förr... och mitt i allt det här finns ett krig.

Helgen som gått spenderade jag i just Simrishamn. Fredagen var superstressig, som vanligt. Drack som ett svin, hade skitkul på bussen, pratade med folk jag inte pratat med på år (bokstavligen). Kom fram till Tingvalla, packad som ett as. Ett helt under att jag kom hem med alla prylar jag hade med mig dit asså. Gick in, dansade, satt där ute, tappade bort alla (tack Hedvig <3), hittade en pojke (bokstavligen, igen. en pojke). Barnarov?  Men jag hade ju så trevligt. Fan att du är en halv evighet yngre än jag. Du är ju så läcker. Har velat ha dig sen dag ett. Älskling, lova att vi ger oss en chans om sisådär 10 år?
Fick åka buss hem ensam (resten av gänget liksom lämnade mig). Ett helt under att jag vaknade när bussen stannade där jag skulle av. Halv fyra var jag hemma. Har nog aldrig sovit så gott i den sängen som den natten. (Jag hatar den sängen).
Lördagen spenderades inom husets väggar. Mycket vatten och massa TV. Melodifestivalen, of course. Tiden på året då klädernas trender inte gäller, när glitter anses vackert, och det är okej att sjunga med i refrängerna. Jag måste säga det... I absolutely love it ! Och det var fel låtar som gick vidare i lördagens delfinal, enligt mig. Men,men... så är det väl alltid?

Anyway... jag tycker så synd om alla flickor i världen när det kommer fram att någon av världens vackraste män visar sig vara homosexuell. Det är liksom en så pass förlust för oss tjejer. Lyckos resten av gay-killarna dock. Ta hand om honom liksom. Det är han värd. Lots of love, hunny.

Sängen, nästa. Kanske. Innan detta blir helt knas. Fast å andra sidan. Klockan är ju inte så mycket... än.

Du. Du med stort D. Vad ska jag göra åt dig? Jag tänkte skriva "Försvinn", men då ljuger jag. "Lämna mig ifred", men då ljuger jag också. För jag vill inte att du ska varken försvinna eller lämna mig. Tvärtom. Men ja, men kan ju som sagt inte få allt här i livet.

Men nu vet jag varför jag är som jag är i alla fall. Jag sa ju att det är genernas fel.