Aggressioner och akronymer.

Ja, jag har lärt mig ett nytt ord idag...

Min au pair-ansökan har blivit godkänd av kontoret i Stockholm och håller just i detta nu på att scannas och skickas till kontoret i Boston. Nu är det fan nära alltså. Spänningen stiger! Jag återkommer...

Det festas väldigt mycket just nu. Spontana vinkvällar varvade med långa, dansande nätter skapar det som kallas bittersweet nineteen. Jag gillar det. Nu när de flesta av oss är på väg åt olika håll, både i livet och i världen, känns det bra att vi skapar minnen att bära med oss. Det är tur att det finns Facebook.

Playing footsie...

Jag kommer att hamna mitt i ett presidentval om jag hinner få en familj till utsatt deadline, vilket innebär att jag förmodligen borde läsa på lite om de konkurrerande kandidaterna eftersom detta är ett så pass stort och hett ämne i USA. Det finns väl inget värre än att hamna i en diskussion där man inte kan föra sin talan för att man är för dåligt påläst? Jag har ju inte ens läst dagstidningarna sen skolan slutade. Illa. Hej Google!

Release me.

Det är förunderligt hur allt för många människor i min indirekta närhet tar så mycket för givet. Det är ganska tragikomiskt att bevittna. Att de dessutom är helt omedvetna om sitt beteende gör inte saken mindre komisk. Kanske är det dags att hälla en hink vatten över dem, skaka till dem ordentligt och säga "God morgon"? That's what they did to me...

Kyssar är bra.

Min store lillebror kommenterade mitt förra inlägg med visa på kopplingen mellan mitt avklippta hår och min viktminskning. Jag ville bara påpeka att jag kan styrka min viktminskning med tappade centimetrar. Så det så, lillebror!

DunkaDunka och Tequila.