Testosteron.

Nyss hemkommen från simhallen, snacka om att känna sig effektiv. Å andra sidan har jag kanske inte pluggat riktigt så mycket historia som morgondagens prov förmodligen kräver men om jag ska vara helt ärlig så orkar jag inte bry mig, för SÅ kul är det inte med historia. Hur som haver, när jag kom till simhallen var det värsta gympapasset i största delen av bassängen. 40 tanter, eller okej, "kvinnor", kämpade febrilt med att få bort några hektogram av sina "kärlekshandtag". Man kan ju då tycka att hallen borde vara fylld av östrogen istället. Icke sa nicke, för på de två banor som var avgränsade för motionssim fanns det bara killar. SNYGGA sådana. I min ålder (och lite uppåt). Ge mig lite mer komplex? Helt plötsligt exploderade simhallen av testosteron. Det blev inte bättre av att en av killarna började prata med mig när jag gjorde ett kort uppehåll vid ena kortsidan för att få vatten ur ögonen. Jag tror jag ska hålla simningen till söndagarna. Då är där oftast bara äldre damer och herrar.

Nu är jag lagom mör. Nyduschad och sådär härligt trött som man bara blir av träning.

99 dagar kvar till studenten. YAY!

Att en viss människa är tillbaka i skolan gjorde min dag så mycket bättre än jag trodde den skulle komma att bli. Gårdagen ska vi inte ens prata om. Jag var bara så glad när jag vaknade i morse och insåg att den dagen var över och borta. Då är det fan illa asså. Fast jag tror att jag var en väldigt bra vän igår.

Ett leende kan göra så mycket.

Idag fick vi vår nya ytterdörr (den har vi bara varit lovad sen vi flyttade in i juli -07). Den har 4 lås. Känns det lönt?

Min historialärare är cool. Han är nånstans mellan 60 och pensionen, och så jävla cool. Jag vill också vara cool när jag blir gammal. Inte en såndär bitter, elak tant som bara mumlar för sig själv och som bara kommunicerar med sina blommor. Låt mig aldrig bli sån.

Så fort jag ser en bebis vill jag ha en egen. Lite skrämmande.

Off to bed, I am. Godnatt, mina pärlor.

Bättre sent än aldrig.

Det har jag fått lära mig sedan jag var liten, att det är bättre sent än aldrig. Synd bara att det inte funkar i skolan. Det hjälper inte att komma till skolan på onsdag och ursäkta det missade provet till matteläraren med "bättre sent än aldrig", för jag tror seriöst att hon hade smällt matteboken, om inte i huvudet på mig, så i alla fall i bänken. Jag har alltid varit duktig på matte, tills vi fick "den" (hon är inte värd en riktig namnförkortning ens) till lärare. Pedagogik? Fick du inte lära dig det på högskolan? Gick du ens på högskolan? Efter FÖRRA årsskiftet?

Okej, okej, jag vet att jag försöker lägga över min bristande självdisciplin på den människa jag tycker minst om i världen just nu, men vafan, hur ska jag kunna göra mina läxor om jag inte fattar vad jag sysslar med? Å andra sidan har jag haft sisådär tre ton andra läxor jag lika gärna hade kunnat göra på lovet som jag verkligen inte ens har brytt mig om. Jag orkar inte längre. Jag vill inte längre. Om "barnen i Afrika" nu så gärna vill gå i skolan så får de gärna ta min plats ett tag (och ja, jag är väl medveten om min politiska inkorrekthet och inskränkta fördomar, men jag är allmänt arg, så låt mig vara).

Jag har spenderat en hel vecka till att bara vara. Jag har börjat simma igen (mina höfter var inte så roliga i tisdags och onsdags), jag har åkt halva Skåne runt med fröken Bengtsson (precis som förr, allt för dig, min VIP), jag har kollat på massvis med film, jag har ätit massvis med onyttigheter, jag har varit på fest, jag har fått tillbaka min mobiltelefon (utan några nummer kvar), jag har umgåtts med mina bröder (och lillasyster), jag har övningskört, jag har verkligen utnyttjat veckan till allt UTOM det jag behövde den till, och det har varit så jävla skönt.

Jag är numera officiellt kär i Björn Gustavsson. Hans insats i Melodifestivalen är ju klockren och obetalbar. Synd att han är så kär i Carina Berg bara.

"Fan vad stora ögon du har" - kläckte min lille lillebror ur sig vid middagsbordet härom dagen (han hade suttit och stirrat på mig ganska länge vilket gör mig ganska illa till mods, särskilt när jag äter). Öhm, okej, tack?

Jag är ganska dålig på att lära mig från mina misstag.

Jag läste i tidningen i fredags om Sveriges två största tjejbloggare med ca 70.000 unika läsare vars per vecka. Bloggar som inte handlar om mer än min (dvs egentligen.. ingenting?). Då kan man ju undra vad de gör för att sälja in sin blogg hos alla ungdomar. Ptja, inte för att jag bryr mig längre eller så, jag hade ju trots allt ca 200 unika läsare per dag sommaren 06. HAHA, orka att jag är såååå trött på allt just i denna stund? Jag stör mig på allt och alla, särskilt på dem som verkar ha framgångsgudarna vid sin sida. BAH.

Jag tror det kallas PMS.

Bekräftelse är tillfredställande.

"Jag har saknat dig Malin"

Det är SÅNT som sätter guldkant på dagarna. Det var så välbehövda ord. Jag gillar att känna mig omtyckt, att vara saknad, att bli tänkt på. Det är tillfredställande att bli bekräftad. Det är bra för egot.

Festen i fredags var ballast på jäääääävligt länge. TACK Josie & co !

114 dagar kvar till studenten, and counting. Snart, snart, snart är det över. Det är verkligen det enda som får mig att ens överväga läxor för tillfället. Känner mig dock lite duktig som har gjort en tredjedel av mitt kulturhistoriaarbete på sammanlagt 6 timmar (uppdelat på igår och idag). BRA att vi bara har haft en och en halv termin på oss att göra det, och att det ska vara inlämnat på fredag, och att jag började igår. Engagemang? Vad är det?

Idag har varit en sån dag då jag har känt mig lite vilsen. Borttappad nästan. En sån dag då jag hade kunnat gråta över ingenting bara för att få ur mig lite spänningar. Det kommer säkert sen, lagom till sovdags, som alltid. Tur att det snart är lov :) 

"Jag hör aldrig dig snacka skit"

Jag visste inte ens själv att jag inte snackade skit. Är det bara som jag tänker? Eller får mamma ta allt? Anyway, jag antar att det är en god egenskap.

Det ÄR en bra dag idag, jag har haft flyt känns det som. Nu ska jag fortsätta plugga (en halvtimme till i alla fall). Yay. Säng tidigt idag. That's for sure.

Sex, drugs and Rock'n'roll , baby (;


Tortyr.

Det måste nog krävas en viss grad av sadism för att bli den typen av läkaren som "undersökte" mig igår. Elektromagnetisk undersökning. "Detta test gör inte ont", stod det i kallelsen. MY ASS, säger jag. Jag har inte gråtit så mycket på VÄLDIGT länge. Det var den typen av smärta man inte kan tänka bort. Det var tortyr. Jag tänker aldrig gå dit igen (och om doktorn gjorde rätt, vilket är jävligt mycket bäst för hennes egen skull, så ska det inte behövas heller). Jag är tydligen "frisk" i mina nerver. All den tortyr för att konstatera att jag inte har reumatism. GAH!

Sen bar det vidare till tandläkaren för att kontrollera en envis visdomstand. Jag som brukar hata tandläkaren tyckte helt plötsligt att det var rena rama semestern i jämförelse med läkarbesöket tidigare.

Dansare som den här tjejen botar inte direkt min ångest. Endast 9 år gammal kan hon göra prylar som inte ens jag har sett skånes dansteaters dansare göra. Insane, man.

Jag har fortfarande läxor upp till öronen.

PARIS, baby! Den 8 april åker jag till Paris, kommer hem igen den 13 april. SÅ underbart!

Fest på fredag, men jag känner fortfarande inte spänningen. Måtte den infinna sig imorgon! Kanske kommer när det är dags att välja kläder. Dagens I-landsproblem... (AH, jag har inget att ha på mig ! )

Låten går på repeat i iPoden: Lazee - Rock away . Texten är så sjukt rolig.

Nu är klockan cirkus 21 och jag är SÅ redo att jag och lägga mig. Jag måste bara...

Stjärnklara nätter.

Aldrig är himeln så stjärnklar som en iskall natt mitt ute i ingenstans, och aldrig är den lika vacker att avnjuta som när sällskapet skiner ikapp med stjärnorna. Aldrig har det varit så svårt att veta var ögonen borde fokusera, och aldrig har någon tryckt på rätt knappar på det viset förr. Tur att kylan döljer rodnade kinder. Tur att allt kan skämtas bort med en dans.

Han är numera mallen för framtida pojkvänner.

Skolan kväver, kräver och begraver. Det är 122 dagar kvar till studenten. Skratta eller gråta?

Tjejkvällen i tisdags var välbehövd. Helt fantastiskt rolig. Festen igår var... well, med tanke på hur irriterad jag var hela dagen igår så blev det faktiskt jättebra till slut (märkte du inte hur mitt poetiska jag fick nytt liv?).

Karman är ur funktion ganska ofta nu för tiden. Jag tror mig ha funnit den felande länken. Det är en Hon.

Körde halka i tisdags. Nu är det bara uppkörningen kvar!

Bilder från fester mm finnes på min
bilddagbok.

Matematik, sen sängen. YAY, vilken kombination. Rädda mig, någon?