Att spara minnen.

Jag borde ta fler bilder. Jag borde publicera och dela fler bilder. Det finns inte mycket bilder på mig från det senaste året. Inte för att att jag eftersträvar att finnas med på bild, men själva grejen.

Jag köpte mig en ny kamera för ett tag sen. Kanske dags att börja använda det?

För övrigt dricker jag alldeles för lite vin (borträknat den senaste veckan då det blivit oförskämt mycket). Det ska vi tusan ta mig göra ändring på! Det vankas vin imorgon också! Jag gillar det.

Nu fattas bara lite grym musik, och jag är taggad!

Hopp i säng!

Att vara mållös.

*svordomar*

...

*lite fler svordomar*

...

Dumdidumdidum. Gonatt!

Rabarberpaj på en torsdag.

Boken som förändrade mitt sätt att se på livet säger: Det är som det är och det blir som det blir. Jag har försökt att tänka i de banorna lite extra den senaste veckan då skolan börjar bli ganska tung nu inför terminavslut med allt vad det innebär. Därför sjunger jag med i låtarna på radion, så högt och falskt jag kan, dansar till ljudet av grävmaskinerna vid skolan och jag ler lite extra. Det är lättare att att känna sig pepp genom att göra andra pepp. Tag mina ord när jag säger att falsksång är smittsamt och att alla till slut gungar med lite till rytmen av bök och stök.

Jag är lagom trött på ISO-certifieringar, processflöden och webb-användbarhet. Jag är lite extra trött på jobb. Däremot ser jag alltid fram emot att gå till skolan. Jag lär mig massvis med nya saker varje dag och när det dyker upp en gästföreläsare som rockar hela min värld är veckan gjord!

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan med min vackre Jesper, med hembakad rabarberpaj och vaniljvisp! Vardagslyx på allra högsta nivå!