Det kallas visst lov.

Höstlov, närmare bestämt. Yeah, right. Mitt lov börjar med högskoleprovet på lördag. Yay! Sen har jag en hårt upplagd läxplan för hela lovet. Jippi! Magsår? Vad är det?

Det är fullmåne idag. Ska man skratta eller gråta?

Stadsbussar och småungar är just nu mina största irritationsmoment. Hur fan lyckas en STADSbusschaufför köra fel? Vilse? Hallå, liksom? Och skolklasser som ska på utflykt... Måste ALLA hundrasjuttioelva ungarna trängas i samma buss som alla andra morgonpendlare? Dela upp gruppen i två eller tre, och ta bussen efter istället. Det handlar om FEM minuter. Geez.

Jag vill festa. Tack och lov blir det festa av nästa lördag. Tack Nicks <3 Fast å andra sidan... Jag kanske inte borde festa i den bemärkelsen om jag går på tabletter? Hm, det får vi försöka lösa i veckan.

Nu ska jag packa. 6 dagar i Simrishamn = TUNG packning, hur jag än gör. Det kallas böcker. Orka?


Katastrofala känslor.

Jag är tillbaka, i alla fall lite grann. Mina senaste 8 blogginlägg fick ett nytt gömställe, och en vacker dag dyker de kanske upp här också. Time will tell.

Energitjuv 1 heter Läxor Imassor, och den tjuven är verkligen inget att hänga i granen. Jag tycker att jag inte gör annat än just läxor men ändå har jag lika många kvar att göra som när jag började. Tur att det snart är lov så man får en chans att komma ikapp läxläsningen.
Energitjuv 2 heter Bäcksvarta Morgnar. Hur är det tänkt att man ska inspireras att stiga upp ur sängen när det fortfarande är natt 06.30 och det drar svinkallt från fönstret? Höstens förbannelse, vill jag påstå. Tur att det snart är första advent, då man får upp fler ljus i hemmet och i stan. Ljus är bra.
Energitjuv 3 heter Tvättäkta B*****s. Det är tur att jag har lärt mig att vända andra sidan till. Det är tur att jag faktiskt har lite självinsikt och det är tur att det finns fler människor i världen... Jag är inte Guds bästa ängel, men hey, vem är det? Jag kommer att försöka ändra mig, men det är inte för er skull. Det är för min egen.

När jag ändå är i farten vill jag passa på att klaga på Malmö stadsbussar. De gamla, som låter som om de ska explodera vilken sekund som helst, bör inte få vara i bruk. Man blir ju döv efter 10 minuter. Tänk på de stackars (hrrm) busschaufförerna som måste stå ut med det ljudet en hel dag. Bah.

KATASTROFAL match idag; Sverige - Irland (1-1). Svenskarna slappnade av ett par minuter, och där kom det gröna målet. Attans också.

Vi provade studentmössor i fredags. Nu är det nära. Riktigt nära. Det riktiga livet. 231 dagar kvar.
Dessutom är det 53 dagar kvar tills jag blir 18.

Jag mår bra idag. Jag är trött, men jag mår bra. Hjärtat är inte lika tungt längre. Tack CZ