... under inverkan av alkohol.

Klockan är mitt i natten. Mina fötter värker trots att alkoholen fortfarande sitter i. Vill man vara fin får man lida pin, så att säga. Det fick jag lära mig när jag var typ... tre år gammal och mamma skulle våffla mitt hår med en alldeles för varm våffeltång. Le och se dum ut. Och skaka lite på rumpan.

Det verkar som att det blir flytt inom en synbar framtid. Det ska bli skönt. Har börjat vänja mig vid biten att bo in sig i ett nytt kvarter. Förhoppningsvis har jag dessutom någon form av inkomst ganska snart, och då kör vi stenhårt på att leta treor. 

Jag saknar mina syskon :(

Jag är inne i den typ av period igen då jag inte riktigt vet vilka som är mina vänner. Det är något frustrerande och känslan gör sig som mest påmind under inverkan av alkohol, såklart, sentimental som jag är. Kom hem igen Cassandra! Hur ska jag klara mellandagarna utan dig och våra mystraditioner?

Jag är kär.

Ibland får jag ryck, en impuls som är så stark att jag måste följa den. De senaste gångerna har det rört mitt hår. Tjoff, säger det, så ryker luggen i ett par klipp. Jag ångrar det alltid lika fort, men det är ju kul sålänge det varar.

Nästa investering jag ska göra är för övrigt en baddräkt. Jag har blivit duktig igen och simmar lite då och då (faktiskt två gånger den här veckan). Fort går det också, trots min otränade kropp. Den obligatoriska kilometern (40 längder) går på drygt 27-28 minuter. Det tycker jag är sjukt bra.

Och ja, detta är en blogg skriven under påverkan av alkohol, en av få lagliga droger.

Dunkadunka och Tequila

Årets händelse.

Nästa vecka är det julafton. Tog inte jag studenten precis?

Det blir inget USA på ett ganska bra tag. Jag kom på att jag inte är mentalt redo att vara hemifrån ett helt år. Det får bli ett par lättare äventyr först, typ skola och bartenderkurs. Dessutom är det dags att söka nytt jobb. Förutom att det blir alldeles för få timmar på en månad är jag måttligt trött på mitt glamourösa liv som gatuköksbiträde. Jag behöver nya utmaningar (och bättre lön alternativt fler timmar). Någon som har ett jobb över till mig?

Årets händelse döpte jag och Malin vår fest till, och det var det verkligen. Folk verkade ha supertrevligt, maten gick åt, drickan gick åt och det blev många skratt. Livebandet Cheap Thrills gjorde ett superbra jobb, lille lillebror uppförde sig ordentligt och vi var så jävla snygga i våra skor, Malin och jag. Synd att dom inte är så sköna dock.

Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig har känt så som jag känner nu, för någon förut. Det är lite läskigt samtidigt som att det är väldigt mysigt. Det kanske är på riktigt den här gången?

Julklappar? Shit... det är jul nästa vecka...